is een Nederlands merk voedingssupplementen dat, vanwege hun deskundigheid, enkel door (huid)therapeuten, praktijken of salons wordt verkocht. Particulieren kunnen Omegaflow niet via internet bestellen.

Omegaflow onderscheidt zich verder door strikte certificeringen van de visolie en viscollageen door MSC (Marine Stewardship Council) en door de strikte vegan certificering van de plantaardige producten.

Door directe import uit Noorwegen hebben de producten niet alleen een bovengemiddelde kwaliteit, versheid en duidelijke herkomst, maar ook een zeer aantrekkelijke consumentenadviesprijs én inkoopprijs.

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden verzorgen we geen trainingen, maar wel gratis samples en flyers.

Bekijk onze producten Zoek een locatie

Zoek een verkooppunt

      Het verhaal van Omegaflow

      Mijn huid is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Vanwege psoriasis en eczeem ben ik altijd bezig om mijn huid in een zo goed mogelijke conditie te krijgen, zowel met producten van buiten als van binnenuit. Omegaflow producten voeden de huid van binnenuit en zijn een hoofdbestandsdeel geworden in mijn dagelijkse huidverzorging. Naast de hoge kwaliteit zijn de Omegaflow producten ook erg smaakvol en zijn een weerspiegeling van mijn stralende huid.

      – Sandra (teamleider Omegaflow)